Lieve klanten

Het afprijzen is inmiddels in volle gang. Hierdoor kan het soms drukker zijn in onze winkel. Natuurlijk houden wij dat voor u en onze veiligheid erg goed in de gaten. Soms is het even niet anders en moet u buiten wachten tot er weer genoeg ruimte binnen is.

Maar we gaan u ook een andere optie geven:

  • U kunt drie kwartier buiten de normale openingstijden reserveren. U kunt alleen reserveren op de datum en tijden die daarvoor beschikbaar zijn gesteld onder “reserveren”. Als u meer tijd nodig denkt te hebben, kunt u ook 2 blokken van 45 minuten reserveren.
  • Wij vragen per reservering om alleen te komen, om die reden bent u dan ook nooit met meer dan 6 personen in de winkel.
  • U en wij ontvangen een bevestigingsmail van uw reservering.
  • Om het systeem goed werkbaar te houden vragen wij u om op tijd te komen.

Mocht u nog vragen hebben, bel gerust, stuur een mail of bericht ons via Facebook.

 

 

Reserveren

Hoe het werkt:

Kies eerst de datum en vervolgens het tijdsblok waarin u wilt komen winkelen. Vul daarna uw gegevens in en klik op opslaan om de afspraak te bevestigen.

Indien de gewenste datum en tijdstip niet gekozen kan worden, is deze datum niet beschikbaar of is het maximale aantal klanten van 6 gedurende dat tijdsblok bereikt. U kunt dan voor die datum en tijdstip niet meer reserveren.

Contact